wachtwoord vergeten

Beleef het en spoll erover

Op spoller.nl kun je anderen betrekken in alles wat je ziet, hoort, leest of meemaakt. Heb je een mening over een nieuwsbericht? Ben je benieuwd naar wat je vrienden vinden van je nieuwe broek? Of wil je weten hoe Nederlanders denken over de Europese crisis?

Het maakt niet uit waar het over gaat. Als je een antwoord wilt op je vragen of benieuwd bent naar de mening van anderen zit je goed op Spoller.


wat is spoller


Registreren en spollen maar

Stemmen kun je altijd. Als je een spoll wilt aanmaken of een reactie wilt plaatsen moet je eerst even registreren. Vul de registratievelden in en je ontvangt direct een bevestigingsmail waarmee je jouw account kunt activeren. Hierna kun je spolls maken en reacties plaatsen. Bovendien heb je dan een eigen pagina waarop al jouw spolls verzameld worden.

Jouw profielinformatie wordt trouwens alleen door ons gebruikt om Spoller nog beter op jou af te stemmen en om de website verder uit te kunnen breiden.

» We wensen je veel spollplezier!


Social polling

Elke dag worden er in Nederland duizenden discussies gestart op forums, blogs, online media en talloze andere websites. Het aantal reacties op colums in kranten en magazines is al niet minder. Hoe vaak geef jij op een dag wel niet (ongevraagd) je mening? Na social networking is social polling een logisch vervolg.

Spoller is het eerste echte social polling netwerk voor Nederland. De naam is een combinatie van social en poll. Spoller is het portaal waarop je deze social polls, ofwel spolls, aanmaakt. Dus polling voor iedereen via social networking, heel simpel eigenlijk.


Over alles, van iedereen, voor iedereen

Het unieke van Spoller is dat je voor al je vragen terecht kunt op één centraal platform. Een voordeel hiervan is dat je in een oogopslag op de hoogte bent van wat anderen ergens over vinden. Er kan real-time gestemd en gediscussieerd worden over alle onderwerpen die je maar kunt verzinnen. Ook als je zelf niets te vragen hebt kun je plezier beleven aan de spolls en meningen van anderen.

Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook Neem contact op met Spoller